Kondom

Hai semua! Assalamualaikum..sudah sekian lama tidak mempunyai semangat untuk menulis entry baru, kali ini neknaz terpanggil untuk menjalankan rutin harian demi mengejar cita-cita untuk menjadi penulis blog yang dikasihi ramai. Tiada apa-apa yang ingin ditulis, cuma gambar yang menjdi juadah untuk anda di bulan RAMADHAN yang mulia ini. Gambar apa? Bukan neknaz nak ajar anda semua tentang gambar bagaimana untuk menggunakan kondominium, ataupun cara memakai kondom yang betul ataupun jauh sekali untuk menggalakkan anda semua mengamalkan seks bebas mahupun seks di luar tabii. Nauzubillah! Mintak simpang jauh-jauh.

Gambar-gambar di atas adalah gambar pengiklanan yang neknaz rasakan sangat-sangat menarik dan teruja lalu terus merasakan pengiklanan ini yang kita mahukan demi menarik minat pengguna untuk membeli produk-produk di pasaran. Tambahan pula, produk yang sensitif dan ada nilai-nilai eksklusif seperti KONDOM ini. 

Bukan apa, neknaz rasa motif mereka hanya satu. Di luar negara seks bebas di jadikan amalan harian, maka untuk mengelakkan kesan-kesan buruk yang menimpa masyarakat negara tersebut, mereka perlu untuk menggunakan kondom sebagai satu langkah untuk berjaga-jaga. Maka terhasillah iklan-iklan yang kreatif dan sangat influential seperti di atas. Menarik bukan?

Itu saja untuk kali ini, moga-moga anda semua terhibur. Bukan sekadar gambar, tetapi inilah sebenarnya inspirasi yang kita mahukan. Bye!

No comments:

Post a Comment

Comments