Worst beach in the world


video

haaa?? korang bayangkan ada jugak pantai yang macam nih. kalau korang nak tau, ini dekat SUNSET BEACH dekat ST. MARTIN. bukan dekat malaysia, itu yang semua orang tau la kn. haisy, cuba bayangkan kalau kita buat satu kat malaysia macam nih, orang kat luar negara sure tak nak datang. bg dorang kat tempat dorang pon ada. tapi, orang kita mesti berpusu-pusu datang, sebab biasalah. yang pelik dan unik tuh la akan mendapat tarikan. tapi, apa-apapun, aku nk cakap, BETAPA BUMI KITA SUDAH DI KORBANKAN. tengokla, hampir sikit saja lagi kawasan pantai dan laut biru itu akan diteroka untuk pembangunan. apa lagi, korang semua!!! sayangi bumi untuk generasi masa akan datang.

1 comment:

Comments